AKTUELNO

Bio je preplavljen emocijama.

I dok se ljubavni parovi takmiče u igricama i izazovima koje im Veliki šef priređuje, Lazar Jeremić je posla kraha koji je doživeo sa Natašom Moskvom ostao sam u "Zadruzi", a dugo mu je trebalo da je preboli.

Pojedini ukućani su uživali na doku u romantičnom prizoru sa svojim izabranicima, a onda je Jera uradio nešto što će zasigurno nasmejati sve. Naime, on je sedeo sa igračkom u obliku medveda sa kojim je razgovarao, a napisao je i pismo koje je dirunulo sve zadrugare koji su mu prišli i razgovarali sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo da ti kažem koliko te volim, ti si moja snaga i sreća u očima. Želim da budem razlog tvoje sreće. Najveća moja neostvarena želja je da imam dve žene. Jedna da mi kaže: "Dobro jutro ljubavi", a druga: "Dobro jutro tata"! Moja najveća želja je da se ostvarim kao roditelj i da živim život - napisao je Lazar.

Mina Vrbaški je odlučila da doručkuje sa njim, a onda je on otvorio dušu i otkrio šta ga muči.

Foto: TvPink Printscreen

Sad mi se vraćaju misli o svemu što se dešava, nesvesan sam svega što je oko mene. Želim da poverujem u sve ovo i da sam u Zadruzi, a boli me što svi misle da sam mator, a imam 26 godina. Razmišljao sam i o fudbalu, svi su mi govorili da to nije za mene, jer sam sklon povredama - počeo je Jera.

Vrbaški je bila nasmejana dok ga je slušala, a šta je on još ispričao, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

'